Els Granaders del Grao celebren la seua II Dansà Popular

Dins de la celebració del seu 32ºaniversari, entre els quals també s'inclou la sisena edició del certamen de bandes

La confraria de la Verge dels Dolors Coronada del Grao, amb motiu del seu 32° aniversari, celebren hui diumenge la jornada amb dos actes molt especials.

Al matí la música serà la protagonista en la sisena edició del certamen de bandes “Dolorosa Grao”, que tindrà lloc a partir de les 11’30 hores, enfront del seu local social, situat al carrer Ernesto Anastasio 14, (al costat de la parada del tramvia de Fco.Cubells), i les bandes eixirán en cercaviles des de la plaça de l’església de Santa María del Mar a les 11’30, amb un interval de 5 minuts .

Les bandes que participaran convidades són: la Banda de Cornetes i Tambors LA NOSTRA SENYORA DEL REDEMPTOR ” LA COMA”, la Banda de Cornetes i Tambors i GAITES G. A. R, la Banda de Cornetes i Tambors PENITÈNCIA I PASSIÓ i l’Associació Cultural Banda de Cornetes i Tambors MISLATA.

A més comptaran amb un POT I TAPA durant tot el certamen i al migdia hi haurà PAELLA O ARRÒS “EN FESOLS I NAPS” + picaeta + beguda + per sol 5€.

Per la vesprada serà el moment dels balls tradicionals, amb la celebració de la segona dansà a les 20h, dansà que compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural Anem de Ronda. La dansà tindrà lloc en la plaça Tribunal de les Aigües (plaça de l’església Santa María del Mar), en la qual participaran més de 80 parelles, en finalitzar hi haurà orxata i fartons per a tots els assistents per 1€.