Més de 1300 corredors mesuraran la seua resistència en la 10K de l’Horta Castellar

La carrera celebra este cap de setmana la seua cinquena edició amb un esdeveniment que ja ha batut rècord de participants i que comptarà amb una modalitat infantil.

Una de les proves postveraniegas que has de marcar en el teu calendari: la V edició de la 10K de l’Horta Castellar-Oliveral, carrera popular que se celebra este diumenge 9 de setembre a Castellar – Oliveral a partir de les 09:00h i que està organitzada pel C.A. Runners de l’Horta Castellar – Oliveral. A més, esta carrera s’integra dins del Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l´Albufera.

En el 5º aniversari s’ha aconseguit un nou rècord d’inscripcions. Un total d’1.339 corredors han confiat la seua participació mentres que en la modalitat infantil participaran més de 200 xiquets.

Xiquetes participants de l’última 10K de Castellar.

I és que amb l’objectiu que els menors de 14 anys també gaudisquen d’estos tipus d’esdeveniments esportius i puguen amb el pas dels anys aficionar-se a l’atletisme, els organitzadors han preparat carreres per als més xicotets de la casa. El seu recorregut, pràcticament pla i amb larguísimas rectes, no deixaran indiferent a cap amant del running.