Els carrers de València acolliran aquest diumenge la setena edició de “Sanitas Marca Running Series de València”, carrera popular que, amb un circuit homologat i amb marca oficial, serveix d’avantsala per a corredors de la Marató i de la Mitja Marató de València.

La prova, que es desenvoluparà des de les 09.00 fins a les 10.30 hores, constarà d’un circuit urbà de 10 km. Quant a l’afecció al trànsit rodat, es tancarà en la zona d’eixida i meta a partir de les 06.00 h del matí, i la regulació de la mobilitat per a albergar la carrera d’adults es farà a partir de les 08.45 h, segons ha indicat la Policia Local de València.

Concretament, la carrera d’adults, que forma part d’un circuit nacional de cinc proves, eixirà de l’avinguda de Tarongers, a l’altura de l’Hospital València a Mar –entre els carrers del Riu Tajo i de Beat Juan Grande- dirección avinguda de Catalunya, després farà un gir de 180 graus abans de Ramón Llull per a continuar per l’altre sentit de l’avinguda de Tarongers, per Lluís Peixó fins a l’estació del Cabanyal, i seguirà per Blasco Ibáñez i farà un gir de 180 graus a la rotonda de l’encreuament amb Ramón Llull per a continuar per Blasco Ibáñez sentit cap al mar.

Seguidament, entrarà en Serradora, farà un gir de 180 graus a l’altura del carrer de Sants Justo y Pastor per a agafar el sentit contrari. Finalment, els corredors i corredores entraran per Martí Grajales, i continuaran pel carrer del Mediterrània, Pavia, Isabel de Villena i Tarongers per a acabar en la meta.

ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA

L’activitat lúdica d’aquesta prova es completarà amb la “III Carrera Infantil Sanitas Marca Running Series València” que es farà d’11.00 a 12.00 hores en l’avinguda de Tarongers, en la zona on s’ha preparat l’eixida i meta de la carrera d’adults.

De 10.00 a 13.00 hores, els xicotets de la casa tindran una nova cita amb el millor esport en família. La zona Sport & Family repta als xiquets fins als 16 anys a gaudir i descobrir cinc esports: bàsquet, tennis, rugbi, salt d’altura i un chutómetro de futbol seran les activitats esportives amb les quals es posarà a prova a tots aquells que vulguen participar.