Recorrido de la 10K Valencia Ibercaja
Recorrido de la 10K Valencia Ibercaja.

El curs esportiu 2020 arranca este pròxim diumenge 12 de gener amb la tradicional 10KValència Ibercaja, que enguany estrena Gold Label de la World Athletics, nova denominació atorgada per la IAFF, i que comptarà amb rècord d’inscrits i la millor participació d’atletes d’elit de la seua història.

Així, este 2020 la prova ha aconseguit el seu rècord de participació amb més de 14.000 corredors inscrits en una XII edició que busca superar també el rècord d’arribats a meta i superar el 30% de participació femenina, que permeta a l’esdeveniment acostar-se més al seu objectiu #LaMitadMásUna.

La prova, l’eixida de la que s’efectuarà des del passeig de l’Albereda a partir de les 9:30h, es convertirà en l’escenari d’una festa del running amb la celebració d’un dels 10K més ràpids del món i amb altres proves paral·leles per a majors i xicotets com la Milla, Milla Kids o la 10Kids Hyundai Autiber Motor, amb la intenció que tothom que gaudi de l’esport puga participar en l’esdeveniment perquè ningú li la perda.

TALLS DE TRÀNSIT AMB MOTIU DE LA 10K

La Carrera 10k Ibercaja Ciutat de València tindrà lloc de 09.30 a 11:15h. amb eixida i meta en el Passeig de l’Albereda per a seguir fins a la Ciutat de les Arts, Pont de l’Assut de l’Or i vorejar el llit del riu fins a Pont d’Assot per a després passar per Pio V, Blasco Ibáñez i avinguda d’Aragó.

Des de les 8.30 hores hi haurà un tall total del trànsit rodat entre el Passeig de l’Albereda i la Plaça Zaragoza mentre que el tram entre el Pont de l’Exposició i la Plaça Zaragoza romandrà tancat fins a les 12:45h pel desenvolupament de les proves “Milla Adultos”, “Milla Menores” i “Carreras Infantiles”.

També romandrà tallat, si és necessari en tots dos sentits, el tram d’Albereda entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició des del dissabte a les 14:00h per al muntatge de l’eixida i meta que es desmuntarà el diumenge a partir de les 13:00h.