Valencia CF

Segons afirma el club valencianista en un comunicat en el seu web, queden anul·lats tots els actes públics de la primera plantilla que “suposen un risc per als jugadors, tècnics i personal del club”. 

Una decisió presa, indiquen, per la confirmació per part de Sanitat de casos de coronavirus detectats a l’entorn dels mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació del primer equip.

En aqueix sentit afirmen que “el València CF ha decidit, en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals, incrementar les mesures preventives de contagi anul·lant tots aquells actes, reunions o concentracions públiques”.

Queden, doncs, “fins a una altra ordre”, cancel·lades qualsevol activitat pública no esportiva amb integrants del primer equip, entre elles l’habitual roda de premsa de l’entrenador prèvia a la trobada de LaLiga, així com totes les compareixences, prèvies i posteriors, previstes amb motiu del partit d’aquest dissabte al Camp de Mestalla.

Missatge per a les seues aficionats

El club també es dirigeix en aquest comunicat als afeccionats i empleats que van viatjar al nord d’Itàlia. Els demana que seguisquen les directrius i recomanacions sanitàries indicades pels especialistes en Control i Vigilància Epidemiològica de Salut Pública de la Generalitat Valenciana, i que són aquestes.