caqui

La Comunitat Valenciana prepara la roba d’abric davant una caiguda generalitzada de les temperatures que s’acreixerà demà divendres. Alacant i Dénia registraran les temperatures més altes amb 15 i 14 graus, respectivament. Un descens que serà significatiu a la ciutat de València, en la qual el termòmetre descendirà 7 graus respecte a la jornada anterior amb màximes de 13 graus.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures aniran en descens, amb mínimes al final del dia i gelades a l’interior. Les mínimes més baixes es fixen a Requena, amb quatre graus negatius; així com Morella, amb menys tres graus i Alcoi, en el qual es preveu aconseguir un grau negatiu.

Durant la jornada de hui dijous el cel estarà poc nuvolós, amb alguns intervals matinals de núvols baixos a l’interior de la meitat nord i de núvols mitjans i alts a la vesprada en la meitat sud. En el nord de Castelló el vent bufarà del nord-oest moderat a fort i en la resta de la Comunitat serà de component oest fluix a moderat.

La ola de frío desplomará los termómetros de Valencia a cero grados