navidad

El Nadal és sinònim de vacances per als més xicotets, i no ho negarem: a vegades resulta tota una quimera trobar un pla per a mantenir-los entretinguts. Per això, des de 7TeleValencia hem decidit proposar-te cinc plans perquè no et trenques el cap trobant distraccions per als reis de la casa:

 

  1. Expojove

És la fira per a xiquets per excel·lència en la Comunitat. Radicada una vegada més en la Fira de València, enguany en Expojove celebra la seua 37a edició des del 26 de desembre fins a a el 4 de gener de 2019.

Jocs, tallers, fires i altres activitats faran que els teus xiquets passen un dels dies més apassionants de tot el Nadal.

 

  1. Exposició de playmobil

Del 15 de desembre al 27 de gener, l’Ateneu Mercantil de València acull la seua espectacular exposició de figures de Playmobil. Aquesta col·lecció, que farà les delícies dels més xicotets de la casa, compta amb més de 10.000 peces i és una de les col·leccions privades més grans d’Europa. L’entrada a l’exposició és totalment gratuïta.

playmobil 

  1. La ruta dels pesebres

És una de les activitats més dinàmiques i entretingudes per als més xiquets. Al mateix temps que observeu junts la ciutat, podreu trobar diferents naixements repartits per llocs emblemàtics de la ciutat.

Un dels més destacats és el pesebre monumental situat en la plaça de l’Ajuntament. Podeu realitzar la ruta visitant mercats com el Central, places com la de la Reina, esglésies com la catedral de València, museus com el de la Ceràmica, o fins a estacions de metro, com la de Colón.

 

  1. La Cavalcada de Reixos

La nit del 5 de gener Les seues Majestats d’Orient desembarquen en el port de València al voltant de les 5 de la vesprada per a emprendre una ruta al voltant de tota València. Des d’allí, Melchor, Gaspar i Baltasar comencen la tradicional cavalcada fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. En finalitzar el recorregut, Les seues Majestats també reben en el Saló de Cristall del consistori a tots els xiquets que desitgen conversar amb ells i rebre un regal de les seues mans.

Reyes Magos

  1. La Fira d’atraccions

La Fira és el millor lloc de València per a alliberar adrenalina per Nadal al costat dels xiquets. Oberta demà, vesprada i nit fins al pròxim 22 de gener, aquesta se situa entre el carrer Enginyer Manuel Soto i l’Avinguda de França, al costat de l’antiga Estació del Grau. La Fira brinda la possibilitat de muntar en la sénia, pujar als cotxes de xoc, botar amb el saltamartí, menjar cotó de sucre o, simplement, desconnectar i pegar un passeig amb els teus sers estimats.