(ALBA SÁEZ).- Aquest cap de setmana ens porta amb un munt d’activitats i plans de tota mena i per a tots els gustos. L’humor d’un dels millors còmics del panorama nacional, l’obra i pensament creatiu dels quals va ser una fita en el camp de l’art, la cultura valenciana per a finalitzar el diumenge i molt més, te’l comptem en el digital de 7Televalencia.

GOYO JIMÉNEZ

setmana

Un dels humoristes més importants a nivell nacional torna aquest estiu a València. Goyo Jiménez, un dels reis de l’humor i de la comicitat torna amb el seu espectacle Confusio. Des del 24 al 28 de juliol en el teatre Olympia podràs gaudir d’aquest gran esdeveniment. Així que no perdes l’oportunitat de poder assistir a un dels dies de més humor. Encara queden entrades, així que corre! perquè volen.

BATALLA DE LES FLORS

setmana

La batalla dels flors se celebra l’últim diumenge del mes de juliol de cada any. Aquesta vegada tindrà lloc el diumenge dia 28. Pertany a un esdeveniment únic de la Fira de juliol de València. Constitueix una desfilada en el qual, mitjançant carrosses amb diferents temàtiques, s’intercanvien confeti, serpentines i flors entre el públic i els aspirants pujats en les carrosses i vestit amb el vestit típic de l’horta de València. L’escenari, com sempre, és en el Passeig de l’Alameda en l’horari de 20.00 hores.

EXPOSICIÓN VAN GOGH

setmana

Per als amants de l’art també us proposem un pla molt interessant. Es tracta de l’exposició Van Gogh Alive on es farà homenatge a les obres i al pensament artístic del pintor holandès. El lloc de trobada és l’Ateneu Mercantil, on es transformarà en un llenç de 800 metres quadrats decorats amb més de 3.000 imatges de les millors obres d’art de Van Gogh. L’exposició ja ha recorregut diferents museus per tot el país i aquesta vegada és el torn de València. Podràs visitar l’exposició del 27 de juliol al 20 d’octubre.
ELS ESCALONS DEL IVAM
Per segon any consecutiu, els divendres de juliol el col·lectiu theBasement actuarà a partir de les 20.30 h a l’esplanada de l’IVAM amb música en directe punxada pel seu equip de DJs, House, funk, disc…, música a càrrec dels imprescindibles de l’escena local Toni Copas i Never Dull.