Agentes de la Guardia Civil junto a Jorge Ignacio P.J., autor confeso del crimen de Marta Calvo, en Manuel. (Rober Solsona / EP)
Agentes de la Guardia Civil junto a Jorge Ignacio P.J. en Manuel. (Rober Solsona / EP)

Els especialistes en genètica del laboratori central de Criminalística de la Guàrdia Civil no han aconseguit obtenir resultats concloents de l’anàlisi realitzada a les restes biològiques oposades en Manuel pel crim de Marta Calvo.

Aquests teixits van ser localitzats en l’habitatge que tenia llogada Jorge Ignacio P.J., autor confés del crim, on va assegurar haver esquarterat a la jove el mateix dia de la seua desaparició, el passat 7 de novembre.

Segons ha publicat l’Agència EFE, fonts de la investigació han explicat que les restes trobades fa deu dies en les canonades de la propietat estaven danyats pels productes químics que Jorge Ignacio va utilitzar per a netejar el bany en què es va produir el desmembrat de la víctima. Això, sumat a l’escassa grandària dels teixits, ha impedit extraure el material genètic amb el que s’haguera obtingut l’ADN d’aquest donant uns resultats inconcloents.

Malgrat això, els investigadors continuen en cerca de les restes de Marta en l’abocador de Dos Aguas on hauria arribat el cos de la jove després de ser llançat en diferents contenidors de diversos municipis valencians.