Una nit en vela per a poder estar perfecta en falles

Carles Ruiz pentina una mitjana de 70 o 80 falleres al dia durant els dies 16, 17 i 18 de març.

Amb el compte arrere iniciat per a les Falles 2019, és el moment de començar amb els preparatius per a la setmana gran de la festa i entre el més important, en el cas d’una fallera, és tenir resolt el tema del pentinat.

Un ritual que s’ha convertit en tot un clàssic és l’obertura de l’agenda de falles dels centres de perruqueria i estètica, on les falleres acudeixen prestes i veloces a ser de les primeres a triar data i hora per a pentinar-se i maquillar-se . Moltes d’elles són capaços fins i tot d’esperar des de les sis del matí al carrer per a poder inscriure’s en l’agenda del seu perruquer/maquillador de referència.

Aqueix és el cas de Carles Ruiz Estilistes, la perruqueria del qual es troba en el Passatge Ripalda. Carles és tot un mestre en l’art de pentinar de valenciana i la seua agenda es va obrir el passat dia 17 de febrer i ja està totalment plena.

A una mitjana de 20 minuts per pentinat complet de valenciana, d’aquesta perruqueria ixen perfectament pentinades una mitjana de 70 o 80 falleres al dia durant els diez 16, 17 i 18 de març, les clientes acudeixen especialment per l’afecte i el bon treball de Carles, que no descansa fins que totes estiguen perfectes.

I aqueix creu Carles que és el secret del seu èxit: « La meua manera de treballar i per l’afecte tot el que pose de la meua part perquè vagen perfectes la setmana de falles”.

El perruquer valencià que porta més de 25 anys dedicat a aquest ofici, va guanyar la seua fama fallera en 2005, any en què va pentinar a diverses xiquetes de la cort major i a la Fallera Major Infantil de València Cristina Sánchez Beltran, i des d’aqueix moment la seua vida i treball va donar un gir meravellós.

Enguany està d’enhorabona ja que és l’encarregat de deixar perfecta a Marina Civera Moreno, Fallera Major de València 2019, amb la qual està compartint grans moments, a la qual ja va tenir el plaer de pentinar quan Marina va pertànyer a la Cort Infantil.

Ara només li queden per davant moltes hores de treball, que cessaran el dia 19 de març, que serà quan comencen les falles per al perruquer.

Un bonobús fallero permitirá viajar de forma ilimitada durante las fiestas