Toni Cantó ha desdejunat hui amb la premsa per a parlar de les primeres iniciatives presentades en Les Corts, però també dels possibles pactes amb el Partit Socialista després dels resultats de les passades eleccions municipals.

El síndic ha assegurat que en la Comunitat es fa molt complicat un acord amb el PSPV perquè, segons ell, està en mans del nacionalisme de Compromís i que no té objeccions a pactar amb el populisme de Podemos.

De la mateixa manera, Cantó ha recordat que existeix un Comité nacional i territorial de negociació de governs, en el qual s’estudiarà cas per cas.

El grup parlamentari Ciutadans en Les Corts Valencianes ha registrat les primeres iniciatives en la Cambra centrades en matèria educativa, entre les quals destaca “un pacte educatiu plurilingüe amb especial atenció a l’anglés”.

Cantó ha assenyalat que, tal com va defensar Ciutadans en campanya, una de les iniciatives pretén acabar amb tots els barracons de la Comunitat Valenciana i una altra, reduir les llistes d’espera en sanitat.