Càmera València i CaixaBank han presentat hui l’informe sobre mercats del comerç exterior valencià. L’estudi ha servit per a veure com ha sigut l’evolució de les exportacions de la Comunitat en els últims 17 anys i així marcar unes noves pautes empresarials per a la millora del comerç.

Des de l’entitat financera i la Càmera de València alerten d’una desacceleració europea. Per això, entre les recomanacions a les empreses destaca la d’incrementar les activitats comercials tant a Àsia com a Àfrica. En este creixement de venda exterior serà clau comptar amb un bon sistema de transport ferroviari com l’eix cantàbric-mediterrani, una xarxa que hui ha rebut l’aprovació de Brussel·les per al seu impuls.

La col·laboració entre Càmera de València i CaixaBank està sent clau en el finançament d’empreses valencià, la seua internacionalització i la formació de treballadors altament qualificats. El seu objectiu és continuar treballant en este acord per a desenvolupant l’eix econòmic de la Comunitat Valenciana.

Fechas y horarios de la nueva huelga de metro