Los bous al carrer de Picassent dejan un herido muy grave
Imagen de archivo dels bous al carrer de Picassent.

Un home de 56 anys i natural d’Albacete ha resultat ferit en els bous al carrer de Picassent. El seu estat de salut és “molt greu” i roman hospitalitzat en La fe de València.

L’incident es va produir anit quan estava tenint lloc la cinquena jornada de festejos taurins que realitza la localitat valenciana cada estiu en honor a Sant Cristòfor. L’home va ser un dels participants de ‘vaques i bous embolat’, l’espectacle on es va produir l’accident.

Pel que sembla una de les vaques va rodar un dels elements del recinte i va voltejar a l’home. Aquest va caure desplomat sobre el sòl colpejant-se fortament amb l’asfalt. Immediatament va ser atès i se li va traure del recinte taurí traslladant-li al lloc sanitari.

L’espectacle va quedar suspès i es va cancel·lar el ‘bou embolat’ de Picassent. Mentrestant, una ambulància del servei d’assistència Mèdica d’urgències (SAMU) va evacuar al ferit a l’hospital La Fe. L’home va arribar en estat de gravetat amb un traumatisme cranioencefàlic i continua ingressat.

Aquest és ja el segon incident que viu la localitat valenciana en qüestió de dies. Dissabte passat un Policia Local va haver de ser hospitalitzat després d’intervenir en una baralla que es va saldar amb dues detencions.