Imagen de archivo de bous al carrer.
Imagen de archivo de "Bous al carrer"

Els festejos taurins han deixat ja tres morts en un termini de 24 hores en la Comunitat Valenciana. L’últim mort és un home de 56 anys d’Albacete que va morir ahir en l’UCI del hospital La Fe de València.

Aquest va resultar ferit el dimarts 12 de juliol en els ‘bous al carrer’ de Picassent. Durant tot aquest temps ha estat havia romàs ingressat encara que finalment ha mort.

La víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic després de ser voltejat i banyegat. L’home intentava esquivar un obstacle en les festa de de el municipi quan va ser sorprès per la vaca.

A més de Picassent, Meliana també s’ha tenyit de dol. Aquest dimarts moria un veí de 50 anys que va morir a causa de les ferides provocades després d’una envestida. L’agafada, que es va produir el dissabte a la nit, es va originar perquè l’home no va poder entrar al cadafal.

El personal mèdic d’una UVI mòbil va aconseguir estabilitzar-li i va ser traslladat a l’Hospital Clínic de València aqueixa mateixa nit. No obstant això, tot es va agreujar en la matinada del diumenge al dilluns. El colp li va ocasionar fractures en set costelles, la qual cosa va derivar en un hemotórax.

A aquestes dos víctimes mortals a causa dels festejos taurins se li suma un tercer, un francès de 64 anys d’edat. Aquest va morir el dilluns a l’hospital de Dénia després d’estar nou dies ingressat per una banyada en les festes de Pedreguer.