Bonig

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assenyalat que el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha de “marxar-se” per a deixar que comence “una nova etapa des de la legalitat i la restauració de l’ordre constitucional”.

La dirigent popular ha destacat que la compareixença de Puigdemont va ser “una imatge més de la xafogor que estan vivint els catalans i els espanyols” i l’ha qualificat de “espantall”. A més, ha apuntat que no es pot dialogar amb els que “trenquen” les normes democràtiques i donen “un colp d’estat a la democràcia, als espanyols i a la Constitució”.

Bonig ha assegurat que confia en la resposta de Mariano Rajoy i ha valorat positivament les respostes de l’oposició amb especial recalcament a la declaració de José Luis Ábalos, secretari d’Organització del PSOE, per mostrar un partit “constitucionalista i posicionat al costat del Govern”. És eixa unió el que ha declarat que dóna “força” en representar a la majoria de ciutadans.

“Vull agrair-li-ho a Ábalos, perquè els ciutadans noten que les forces constitucionalistes, més enllà de les nostres diferències, que són moltes, hem d’estar unides per a defensar el que tant ha costat construir al poble espanyol, una democràcia de llibertats, de respecte i la defensa de l’Estat de dret”, ha afirmat.