autopista

El desmantellament de l’AP-7 ja ha començat i és que és qüestió de dies que esta autopista del Mediterrani deixe de ser de pagament tal com ja es va anunciar des del Ministeri de Foment davant la fi de la concessió a Abertis.

Esta setmana en alguns peatges com el d’Ondara s’ha procedit a retirar part de les màquines expenedores encara que això no significa que el trajecte ja estiga sent gratuït i és que els conductors han d’abonar el viatge en el següent peatge.

Després de quaranta anys de pagament, serà a partir del 31 de desembre quan aquest abonament se suspenga definitivament entre Alacant i Salou (Tarragona). Segons el diari Levante EMV, tots aquells cotxes que circulen a partir de les 22 hores en Nit de cap d’any ja no hauran de pagar per circular per l’AP-7 posat que des d’Abertis s’ha anunciat que eixa nit ja no treballaran els operaris d’aquestes carreteres.

Respecte al moment en el qual es procedirà al desmuntatge de totes les platges de peatge, nom que rep l’estructura de pagament, encara es desconeix la data en la qual es realitzarà encara que tot apunta al fet que serà una vegada l’autopista ja siga gratuïta. No obstant això, els cotxes hauran d’extremar la precaució en traspassar estes barreres que estaran alçades ja que fer-ho a alta velocitat suposa un risc per s’accessos estrets per als vehicles.