El autocine más grande de Europa abrirá en la Comunitat Valenciana
Diseño digital del autocine Cinemar de Alicante.

Alacant ha sigut la ciutat triada per a l’obertura del autocinema amb la pantalla més gran d’Europa. La franquícia Cinemacar ha anunciat la seua obertura el pròxim 11 de juny, moment en el qual la Comunitat Valenciana podria estar en plena Fase 2 permetent l’accés als cinemes.

L’espai situat en el recinte de Rabassa compta amb 150.000 m2 de terreny, l’equivalent a 21 camps de futbol encara que de moment ocuparà 45.000 m2 de la zona. Aquesta extensió, sumada a la seua pantalla de 500 m2, ho convertirà en l’autocinema més gran del continent.

Des de la companyia ja han anunciat que es compliran amb totes les mesures de distanciament social i hi haurà zones diferenciades. Precisament el sector de l’autocinema és un dels quals podria eixir més beneficiat de la pandèmia. La seua manera d’estructurar-se per a veure pel·lícules dins dels cotxes ho converteix en un espai segur per als assistents.

AIXÍ ÉS EL NOU AUTOCINEMA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

L’espai comptarà amb la zona ‘Drive-in’, la qual tindrà capacitat per a 400 cotxes. A més, ja han avançat que a diferència d’altres autocinemes aquest sí que estarà pavimentat. D’aquesta manera la desinfecció resultarà més senzilla per a crear un espai lliure de COVID-19.

La gastronomia no faltarà amb una zona per a consumir hamburgueses, pizzes o altres snacks. Els llocs estaran aïllats i per a accedir s’habilitaran cabines de desinfecció i control de temperatura. De la mateixa manera, a l’hora d’anar a les condícies s’instal·laran dispositius que donaran a conèixer aquelles cabines que ja estan desinfectades i llistes per a utilitzar-se amb seguretat.

El área de aseos garantizará saber qué servicio está desinfectado y listo para usar.
Encara que l’opció principal de Cinemacar és veure les pel·lícules en el cotxe, disposen d’altres opcions per als amants de l’aire lliure. Una d’elles és la zona Garden disposada en les primeres files per a veure la pel·lícula sobre gespa artificial i sota les estreles. Ací s’habilitaran espais amb dues butaques inclinables i una taula de manera que es puga sopar veient la pel·lícula.
Zona de palcos para ver la película en grupos de hasta 6 personas.
Una altra opció seran les ‘Palcos Premium’. Ací es permetran grups de fins a 6 persones aïllats per mampares. Aquests espais tindran butaques individuals, taules i un sistema de so regulable.

La zona pet friendly del autocine Cinemacar.Finalment, el nou autocinema de la Comunitat Valenciana comptarà amb zona per a mascotes. L’espai ‘Pet Friendly’ obrirà amb 3.000 m2 de superfície i serà totalment gratuït per als assistents.

Des de Cinemacar ja han habilitat la venda d’entrades online i és que de moment només es podrà assistir si es disposa de tiquets previs.