7Televalencia-cine-verano

(ALBA SÁEZ)-. Amb l’arribada de l’estiu són molts els plans que tenim en ment. Plans en família, en parella i amb amics. El cinema sempre és una bona alternativa per a passar una estona agradable i més si tenim la possibilitat que siga a l’aire lliure i amb preus molt assequibles. Ací et revelem sis cinemes d’estiu que no et pots perdre!

AUTOCINE STAR (carretera del Riu, 407)

És el clàssic autocinema per excel·lència. Pots gaudir de la pel·lícula estant a l’interior del teu propi vehicle. La seua localització és fantàstica ja que es troba molt prop de les platges de Pinedo i El Saler. En aquest autocinema en la mateixa entrada inclou dues pel·lícules per a veure. A més, disposa d’una gran varietat de foodtracks per a acompanyar a aquesta màgica vetlada.

TERRASSA LUMIERE (C/ dels Ferrers, 3 – Alboraya)

Una altra de les propostes que tenim és el cinema Terrassa Lumiere. Aquest cinema d’estiu compta amb preus molt assequibles. Amb una sola entrada pots gaudir de dues projeccions la mateixa nit. Podràs optar a veure pel·lícules d’estrena i films encara en cartellera per un cost molt Baix.

CINE AL AIRE LIBRE EN LA RAMBLETA (Bulevar sur, C/ Pío IX)

“A la lluna de Sant Marcel·lí” torna amb el seu Cinema d’Incògnit. Aquesta és la iniciativa que arreplega, un altre any més, La Rambleta. Els espectadors observen un llargmetratge sense conèixer el títol de la pel·lícula. Només són coneixedors del metratge, el gènere i alguna pista més. Ho pots localitzar en el Bulevard sud, al carrer Pius IX. Aquest cinema d’incògnit es podrà gaudir els dies 16, 17, 18, 23 i 24 de juliol. A les 21.00 hores s’obrin les seues portes i la projecció s’executarà a partir de les 22.00.

CINE DE VERANO SERRA (C/ San Miquel 18, Serra)

Per als quals no sigueu de València capital també hi ha altres alternatives. Aquests cinemes es troben en el municipi de Serra, a 34 km de la capital. El dia de l’espectador d’aquest cinema d’estiu són els dimarts. Destaca per ser el primer cinema a l’aire lliure amb projecció digital en 2k.