Festival Arenal Sound

L’Arenal Sound arranca hui la seua programació de concerts, després de dos dies de festes, va comptar amb pinchadiscos en la piscina i en les zones d’acampada. Va portar als DJ Dimitri Vegas & Like Mike i bandes com The Vamps, Lost Frecuencies o La Casa Azul.

La platja de Borriana ja està repleta de seguidors del festival que no han volgut perdre’s, un altre any més una cita amb la ciutat per a escoltar als millors grups de l’era musical independent i electrònica. Hui l’Arenal ha obert el seu recinte després de dos dies de festa en la piscina, Inside Pool Stage. 

Els joves es preparen intentant descansar en les zones d’acampada o en qualsevol ombra que oferisca el districte marítim de Borriana amb temperatures que aconseguiran els 33 graus i amb mínimes de 23 graus. La platja està totalment ocupada per milers de fidels seguidors de l’Arenal o “sounders” que hui acudiran al recinte a partir de les 19.00 hores quan comencen les actuacions.

L’escenari principal acollirà a alguns dels grups i solistes que més estan despuntant en el nostre país, com la cantautora i compositora espanyola Rozalén, la festa folk de la Meravellosa Orquestra de l’Alcohol (La M.O.D.A.) o la jove banda britànica de pop-rock The Vamps.

Els sons electrònics regnaran, ja entrada la matinada, de l’escenari principal primer amb el DJ i productor belga Lost Frecuencies i després amb un dels majors al·licients de l’Arenal Sound, la parella de DJ, també belgues, Dimitri Vegas & Like Mike, situats en el segons posat en la classificació de millors Djs del món de la revestisca DJ Mag.

sounders

En l’escenari secundari actuarà en aquesta primera jornada el cantautor espanyol El Kanka, seguit pel cantant de reggae-rap sevillà Beret, el pop electrònic i intel·ligent de la Casa Azul, el grup suec de música electrònica The Sounds of Arrows i els sons elecrónicos de The Tripletz i Els Castissos.

El grup de rap amb banda Frida, l’artista de trap espanyol Kidd Keo, el cantant i compositor murcià Mossegue, l’electrònica pop de Delaporte, el cantant, actor escriptor i fenomen de Youtube Jedet són alguns dels artistes que actuaran en l’escenari de la zona de la platja.