Per fi torna el festival més esperat per tots els joves espanyols des de fa dos anys, l’Arenal Sound. L’esdeveniment musical es durà a terme del 2 al 7 d’agost de 2022 a la platja de Borriana. La data va ser concretada ahir per dos representants de la Generalitat, la directora territorial de Presidència a Castelló, Eva Redondo, i el director territorial de Justícia, Miguel Ángel Guillén, durant una reunió de treball al costat dels quals són els promotors de l’Arenal Sound, David i Toño Sánchez.

Arenal Sound- Font: The Music Republic

Durant la reunió es va començar a parlar sobre tots els preparatius d’aquest gran esdeveniment musical, perquè la delegada del Consell, Eva Redondo, ha remarcat la importància de començar a preparar aquest tipus de macroesdeveniments amb antelació, i en estreta col·laboració amb les diferents administracions implicades en un festival d’aquestes magnituds.

Així mateix, els responsables de l’empresa The Music Republic han traslladat a l’administració que la celebració del festival preveu acollir un aforament de 50.000 persones dins d’un entorn de total normalitat. Fins i tot, els promotors de l’Arenal Sound 2022 han declarat que no contemplen modificacions importants tant a nivell logístic com a  estructural.

D’altra banda, Eva Redondo ha destacat que Turisme Comunitat Valenciana va crear les marques Mediterranew Fest i Mediterranew Musix per a impulsar els festivals musicals com a productes turístics de primer ordre.

CARTELL D’ARTISTES:

L’Arenal Sound, famós per tenir un renom molt destacable no sols a Borriana i Castelló, sinó també a escala nacional, presenta enguany una nova edició diferent de la mà de diversos artistes molt coneguts. Entre els quals destaquen: Dimitri Vegas & Like Mike, C. Tangana, Ñengo Flow, Bad Gyal, Lola Índigo, Rels B, La Oreja de Van Gogh y Omar Montes. 

Cartell d’artistes que van a participar en l’Arenal Sound 2022