Festival Arenal Sound

El festival de música, que se celebra a Borriana, l’Arenal Sound, tanca l’edició d’enguany amb noves xifres de rècord: 300.000 assistents i 41 milions d’euros d’impacte econòmic.

El director del festival, David Sánchez, s’ha mostrat “molt satisfet, principalment, per la gran coordinació que hi ha hagut entre les forces de seguretat a l’hora de controlar i gestionar el festival”. A més, també ha volgut agrair “als i les sounders que una vegada més han confiat en nosaltres, arribant fins a més de 30 països diferents i arribant a les xifres d’assistència que des de fa cinc anys repetim”.

Sánchez també ha remarcat que la mobilitat ha sigut un dels punts destacats, ja que prop de 15.000 persones han arribat al festival gràcies als serveis d’autobús, millorant i facilitant l’accés a la zona del port. A nivell tècnic ha destacat que “la distribució de les mesures acústiques ha fet possible que sempre hàgem estat per davall dels decibels marcats per llei”.

Així mateix, ha volgut assenyalar també la bona sintonia “amb l’Ajuntament de Borriana”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha mostrat la satisfacció “per comprovar com any rere any l’evolució del festival Arenal Sound i tota la gestió que d’ell es deriva millora de forma substancial”.

Safont ha explicat que “tant a nivell de mobilitat com de seguretat la millora ha sigut substancial, mentre que a nivell de seguretat han solucionat de forma excel·lent les situacions que es produeixen en un festival com a este”.

Per la seua banda, el representant de l’Agència Valenciana del Turisme, Daniel Arnal, ha volgut incidir en el treball realitzat, que ha fet que “no tinguem pràcticament incidències destacables durant tot el festival, i que a nivell turístic estiguem aconseguint portar fins a Borriana un turisme potencial que en un futur es convertirà en els visitants assidus a la nostra terra”.

Ara, el festival de música ja prepara la pròxima edició, que se celebrarà del 31 de juliol al 5 d’agost, i les entrades eixiran a la venda el pròxim 19 de novembre.