El Departament de Salut de la Plana ha reforçat els recursos assistencials, tant en el municipi de Borriana com en l’Hospital Universitari de Vila-real, amb l’objectiu de garantir l’atenció sanitària durant els dies de celebració del festival Arenal Sound, que tindrà lloc entre l’1 i el 6 d’agost de 2017.

D’esta forma, l’assistència 24 hores s’atendrà en el punt d’atenció continuada del centre de salut Borriana I, situat en l’avinguda de Nules del municipi, durant tota la setmana del festival musical. El Departament ha reforçat el personal mèdic i d’infermeria d’aquest centre amb l’objectiu de garantir aquesta assistència.

A més, els consultoris auxiliars de la zona marítima de Borriana romandran oberts en horari de matí i vesprada, tant el situat en el Port (avinguda del Mediterrani), com el situat en el Grau (carrer Mestre Rodrigo). També s’ha reforçat el personal mèdic i d’infermeria del CSI Borriana II, que assistirà en horari matinal de 8 a 15 hores, així com els recursos de personal d’Urgències de l’Hospital Universitari de la Plana, a Vila-real.

Amb aquest pla de reforços, el Departament de Salut de la Plana fa compatible l’atenció sanitària als veïns del municipi i dels assistents al festival, garantint així una assistència àgil en el casc urbà i en la zona costanera.

Este dispositiu està emmarcat en el Pla d’Emergències de l’Ajuntament de Borriana, en el disseny del qual ha participat de forma activa la gerència del Departament de Salut de la Plana i l’adreça d’Atenció Primària. El dispositiu explica també amb informació útil sobre geolocalització dels punts d’atenció d’urgències, telèfons, adreces i horaris que es comunicaran als sounders a través de la cartelleria situada en els centres de salut, web www.laplana.san.gva.es i les xarxes socials oficials del Departament: Facebook @GVADepartament de salut de la Plana i Twitter @GVAlaplana.

Cal recordar que, davant qualsevol emergència, cal cridar al telèfon 112.