Estes són les noves destinacions de l’Aeroport de València

Manises omplirà 6,6 milions de seients i connectarà fins a amb 85 ciutats durant la temporada d'estiu, que va del 31 de març al 26 d'octubre

aeropuerto de valencia

L’Aeroport de Manises comptarà per a aquestes Pasqües amb un total de 114 rutes directes. Entre elles es troben algunes novetats importants com la ruta que connecta, British Airways mitjançant, València amb l’aeroport de Heathrow, a Londres.

Vueling ampliarà també les seues connexions i a partir d’ara ens podrà portar a destinacions com Fuerteventura, Gran Canària, Lanzarote, Lisboa i Catania.

Per la seua part Ryanair comptarà amb novetats com els seus vols a Nantes, Bordeus, Tànger, Fes i Càller.

Des de València es pot viatjar a partir d’ara a un total de 85 ciutats diferents. Aquesta xifra suposa un augment del 25% respecte a les 68 localitats que estaven al nostre abast directe fa tan sols dos estius.

L’Aeroport de València continuarà la línia ascendent mostrada en els últims anys. Durant els set mesos que comprenen aquesta temporada estival, s’estima que des de Manises s’oferisquen un total de 6,5 milions de places. Això suposa un increment de quasi un 12% amb respecte el mateix període de 2018, segons apunta Aena.

Finalment, el nombre de vols previstos per a 2019 aconseguirà els 40.600, un increment del 6,9% respecte al mateix període de l’any passat.

¿Qué hacer en caso de perder un vuelo por culpa de la compañía?

El Aeropuerto de Valencia amplía su oferta de destinos con nuevas rutas aéreas