Huit milions de passatgers. Esta és la xifra que s’ha marcat aconseguir l’aeroport de València abans d’acabar 2019, una quantitat que suposaria una nova fita en la història de l’aeròdrom de Manises i és que amb ella se superarien els més de set milions d’usuaris del passat 2018.

De moment sembla que el somni del seu director, Joaquín Rodríguez, podrà ser una realitat i és que l’aeroport valencià ha tancat el mes de gener per damunt del mig milió de passatgers, xifra que ja suposa un 16% més que el mateix període del passat any.

Quant a les rutes hi ha novetats. L’aeroport londinenc de Heathrow connectarà des d’el mes de març amb València, una destinació que vindrà acompanyat d’altres ciutats: Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, Lisboa, Atenas i Catania.

Mancant que les aerolínies donen a conèixer les seues programacions de la temporada estival, la llista de destinacions podrà variar i fins i tot incrementar-se. Al marge d’això, des de l’aeroport de València asseguren que continuaran treballant en els seus serveis per a millorar les experiències dels passatgers i guanyar en connectivitat nacional i internacional.

¿Se puede saber qué día de la semana es más barato viajar?

Gran final a la vista: las mejores opciones para viajar a Sevilla si el Valencia se clasifica