La calor sufocant torna al litoral valencià. Aquest divendres l’Agència Estatal de Meteorologia preveu una important pujada de les temperatures màximes després del descens de registrat aquest dijous. Així, les temperatures diürnes pujaran, de forma notable en el litoral de València, i les mínimes romandran sense canvis. No obstant això, durant la jornada no es descarta algun ruixat ocasional en el nord de Castelló a la vesprada.

Previsió temps divendres 7 (matí):

Previsió temps divendres 7 (vesprada):

Previsió temperatures divendres 7:

Respecte a les temperatures, a València capital la previsió és que la màxima puge 8 graus entre el dijous i el divendres, aconseguint els 31 graus. Una temperatura que també està previst que marque el termòmetre a Ontinyent i la Vall d’Uixò i que tan sols seria superada pels 32 graus d’Oriola. Les mínimes oscil·laran entre els 10 graus de Morella i els 17 de Vinaròs.

La previsió per a aquest dijous indica també la possibilitat d’algun ruixat ocasional a la vesprada a Castelló i cels poc nuvolosos en la resta de la Comunitat. Les temperatures mínimes registraran pocs canvis i les màximes aniran en descens en el litoral. El vent serà de component aquest fluix a moderat.