La programació dels Concerts de Vivers ofereix en la seua pròxima edició, presentada oficialment pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, 19 vetlades de música en directe amb una oferta variada, heterogènia i de qualitat pensada per a tot tipus de públics. Inclou figures internacionals com Caetano Veloso, Rubén Blades, Emir Kusturica o The Waterboys, artistes nacionals com Iván Ferreiro, Niña Pastori, Los Secretos o Rozalén i grups i artistes valencians com Zoo, Arkano, Mireia Vilar o Auxili. Fuset ha destacat l’esforç per augmentar el nombre de dones i també els 5 milions d’impacte econòmic en la ciutat d’un festival que forma part de la Gran Fira de Juliol que arrancarà el 4 i conclourà el dia 28 de juliol.

“La programació dels Concerts de Vivers és un dels plats forts de la Gran Fira de València que en el mes de juliol omplirà les places i carrers de la ciutat d’art i de cultura. En estos concerts el que volem és oferir al públic, tant al turista que ens visita com als valencians i valencianes, una oferta molt variada i molt diversa a preus econòmics, molt més econòmics que els que tenen els mateixos concerts en altres ciutats com ara Madrid o Barcelona, amb artistes ben diversos i de qualitat”, ha destacat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la presentació dels concerts que acolliran els jardins de Vivers entre el 4 i el 28 de juliol, ”i que és només una part de la programació, molt més àmplia, de la Gran Fira de València”.

Fuset ha recalcat que es tracta de “una programació variada, heterogènia i oberta a tots els públics”, amb la qual “es vol posar en valor la música en directe com una experiència per a viure-la en primera persona que atraga a la ciutadania i als qui ens visiten en el mes de juliol”.

En total seran 19 concerts, amb 41 artistes sobre l’escenari de Vivers, entre els quals destaquen figures llegendàries de la música com Caetano Veloso, Rubén Blades, The Waterboys, Emir Kusturica, Los Secretos o Rosendo, al costat d’altres com Niña Pastori, Iván Ferreiro, Rozalén, Cristina Rosevinge o els valencians Zoo, Arkano, Mireia Vilar i Auxili, entre d’altres.

Les entrades poden adquirir-se a través del web dels Concerts de Vivers i informar que les taquilles de Vivers s’obriran a les 19 hores mentre que les portes d’accés per al públic s’obriran a les 19’30 hores.