Izal

El grup madrileny Izal oferirà set grans concerts l’any vinent per a rematar la gira “El final del viaje” i entre ells no faltarà la ciutat de València. El quintet musical tancarà així els concerts lligats a l’àlbum “Autoterapia” amb un total de 70 ciutats visitades i més de 500.000 espectadors.

La primera parada serà el 22 de febrer en el Palau d’Esports de Granada, una cita a la qual li seguiran el Palau Sant Jordi de Barcelona (29 febrer), el Pavelló Príncep Felip de Saragossa (7 març), el Bilbao Exhibition Centre (14 març) i el Cuartel de Artillería de Múrcia (21 de març).

Les dos últimes parades tindran lloc a València i Madrid. El concert en la capital del Túria està previst per al dissabte 4 d’abril en la Plaça de Bous, mentre que la banda s’acomiadarà temporalment dels seus fans el 18 d’abril en el WiZink Center de Madrid.

Segons han avançat per mitjà de les seues xarxes socials, en aquests últims concerts Izal apostarà per un nou espectacle audiovisual a més d’un nou muntatge i un nou fil narratiu. Des del grup asseguren que seran xous plens de noves experiències i aparicions estel·lars per a mostrar el desenllaç dels concerts de 2019.

La venda d’entrades arrancarà el dimecres 2 d’octubre a les 12 hores a través de la web oficial d’Izal.