Previsió dijous

El dijous predominaran els cels buidat, amb intervals de núvols baixos matinals en el litoral.

Les Temperatures mínimes sense canvis, oscil·laran entre els 16° de Morella i Requena i els 22° a Alacant i València.

A la vesprada també cels buidats i temperatures màximes que tornaran a pujar superant els 35° en zones de l’interior de la Comunitat.

Respecte al risc d’Incendis Forestals demà serà també un dia complicat. La Generalitat ha declarat risc extrem a les Províncies de València i Alacant.

Precisió divendres, dissabte i diumenge

En l’inici del cap de setmana el divendres  intervals nuvolosos tendint al final del dia a buidats. A l’interior de Castelló no es descarta algun ruixat o tempesta dispersa. Temperatures mínimes sense canvis i màximes en lleuger descens.

Per al dissabte i el diumenge no s’esperen grans canvis. Sol i calor amb alguns núvols a les muntanyes de Castelló.

L’estiu i els incendis

El 2017 va ser un any per a recordar pels devastadors i tràgics incendis forestals registrats en moltes zones de la península Ibèrica.

De moment les cifres són positives en el que portem d’estiu. Les dades publicades pel Ministeri d’Agricultura i respecte al període comprès entre l’1 de gener i el 31 de maig de 2018 són menys alarmants que els registrats l’any passat en el mateix període.

S’han calcinat 8.643 hectàrees de superfície (en 2017 es van calcinar més de 28.000), i de moment només hi ha hagut 1 incendi de més de 500 hectàrees quan en 2017 va haver-hi 6.

Setmana de molta calor amb temperatures que fregaran els 40°