Previsió Dimarts

El dimarts seguiran els cels buidats en tota la Comunitat amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de la meitat nord.

Ja a la vesprada no es descarta algun ruixat aïllat a l’interior de Castelló. El Vent bufarà variable fluix amb brises en el litoral. Les Temperatures es mantindran altes. Les mínimes entre 17 i 18° a l’interior i els 22-23è en el litoral.

Segons el 112 de la Generalitat Valenciana el risc d’incendis forestals serà alt a la província de València i extrem en el sud de la Comunitat.

Previsió Dimecres, Dijous i Divendres

La calor seguirà durant tota la setmana sense donar-nos treva. Dimecres Cels buidats amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de València i Castelló, on seran probables ruixats o tempestes ocasionals. Temperatures sense canvis o amb algun descens local en les màximes. Vent variable fluix amb brises.

La calor i l’estabilitat seran els protagonistes durant el dijous i divendres. Les temperatures màximes per damunt del 35º.

Setmana molt calorosa

Estem en una setmana molt calorosa a l’interior peninsular i a la vora del Mediterrani. Com és habitual el mes de juliol, les temperatures màximes rondaran els 35 °C.

També tindrem mínimes tropicals amb registres de 26 o 27 °C.

La calor d’aquests dies arriba avalat per les moltes hores de sol i l’absència de vent deixant migdies sufocants i nits d’insomni en part d’Andalusia, Murcia i Comunitat Valenciana.