Fuente: La Vuelta

Els ciutadans de València tornaran a gaudir, un any més, del ciclisme de màxim nivell.  Això és possible gràcies al pas de la pròxima edició de la Volta Ciclistaa Espanya per la província. La col·laboració i el suport de la Diputació han sigut claus perquè La Volta torne a la nostra terra. La Comunitat Valenciana acollirà dues etapes els dies 18 i 19 d’agost.

Aquest dijous ha tingut lloc a Burgos la presentació oficial del recorregut de la Volta Ciclista 21. En un acte marcat per les mesures de seguretat sanitàries, s’ha presentat ‘La Volta de les Catedrals’. La 76a edició de la ronda espanyola arrancarà enfront de la Catedral de Burgos el 14 d’agost. A més, discorrerà íntegrament per territori espanyol fins a l’última etapa, que desembocarà en la Catedral de Santiago, el 5 de setembre.

Fuente: La Vuelta

DOS ETAPES EN LA COMUNITAT VALENCIANA

D’aquesta manera, la 76a edició de la ronda espanyola desembarcarà a la província per a la disputa de l’etapa número 6. Aquesta comptarà amb un recorregut de 159 quilòmetres amb eixida en la localitat de Requena i arribada en l’alt de la muntanya de Cullera. Es tracta d’una etapa ràpida, propícia per a la fugida o per a algun rodador que puga comptar amb el seu equip per a controlar la jornada. Així mateix, destaca el final situat en un alt sobre el que s’assentisca el Castell de Cullera. Aquest dia la carrera transcorrerà, a més, per altres municipis valencians, com Yátova, Torís, Picassent, Catarroja o València.

L’endemà, la ciutat de Gandia serà testimoni de l’eixida de l’etapa número 7. Per això, passarà també per la localitat de Vilallonga, i la meta de la qual se situa ja a la província d’Alacant. És la primera etapa de pura muntanya, on es pujaran sis ports, incloent dos ascensos de primera categoria.

Fuente: La Vuelta