S.Ferris- La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2021 arranca el dimecres 14 d’abril des d’Elx i finalitzarà el diumenge 18 d’abril a València. La prova ciclista consta en total de 615’7 quilòmetres en cinc etapes que passaran per més de 70 localitats. A causa de la pandèmia de la Covid tan sols s’anuncien les poblacions d’eixida i arribada. L’objectiu és evitar aglomeracions de públic en les carreteres.

La celebració de la ronda valenciana, de categoria Elit UCI, estava prevista inicialment del 3 al 7 de febrer. Encara que la mala situació sanitària per la pandèmia del coronavirus va obligar a la seua suspensió.

La Vuelta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2021 arranca en Elche y finaliza en Valencia.

Equipos participantes en la Vuelta a la Comunidad Valenciana

A més del Movistar, els altres equips confirmats per l’organització són: Lotto-Soudal con el australiano Caleb Ewan, Groupama FDJ, Cofidis, Team Arkea, Caja Rural, Rally Cycling, Bingoal, B&BHotels, Burgos BH, Kern Pharma, Euskatel, Tartaletto, Evopro y MG.K WISS, amb un total de 129 corredors inscrits.

Este es el recorrido de la primera etapa de la Vuelta Ciclista de la Comunitat Valenciana

Recorregut de la Volta Ciclista

La 72ª edición de la Vuelta Ciclista a la Comunidad Valenciana recorrerá 70 localidades. Desde Elche hasta Valencia, numerosos ciclistas circularán por las vías valencianas con el objetivo de conseguir este título.

Sin embargo, solo se han anunciado los municipios de salida y llegada para evitar aglomeraciones de espectadores. Ací pots veure el recorregut i els perfils de cada etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.