La iniciativa va sorgir fa dos anys amb l’objectiu d’obrir un fòrum en el quees debateren els reptes de les dones del segle XXI. Hui el Feminari de la Diputació de València és un congrés nacional consolidat, que dóna veu al feminisme i retorna a la ciutat el seu lideratge en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats.

Tota una aposta impulsada des de l’àrea que dirigeix Isabel García amb la finalitat de reflexionar sobre el camí que està recorrent la societat en l’àmbit de la igualtat.

Esta edició del Feminari ha tornat a reunir a les veus més reconegudes del feminisme. La filòsofa Amelia Valcárcel, la periodista i escriptora Sandra Barneda o la coordinadora del grup GAMMA han sigut algunes d’eixes dones a reivindicar una major igualtat per a tota la societat.

El Feminari s’ha acomiadat una vegada més però no amb un adéu definitiu. La diputada d’Igualtat ja ha avançat que hi haurà una quarta edició que amb total probabilitat se celebrarà al febrer de 2019 per a evitar coincidir amb les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim any.

La manifestació del 8-M i la sentència de La Manada a debat a València