Amb el lema “Claus feministes per a reptes actuals” torna el Feminari de la Diputació de València impulsat des de l’àrea d’Igualtat de la mateixa corporació provincial. Esta trobada ja consolidada torna per tercer any consecutiu per a abordar qüestions com la bretxa salarial o la violència de gènere, una sèrie de reflexions claus per a l’avanç de la societat.

Este tercer Feminari comptarà amb ponents com Amelia Valcárcel, l’ex ministra de Cultura Carmen Calvo o la reconeguda periodista Sandra Barneda amb la que s’abordarà el llenguatge feminista en la literatura. A més, com a novetat d’esta edició destaca l’estrena del documental “En la brecha” amb la finalitat de parlar de les desigualtats salarials entre homes i dones i establir així un punt de reflexió.

Serà l’1 i 2 de juny quan els Salons de la Petxina de València acolliran la tercera edició del Feminari, una cinta en la que ja s’han inscrit més de 700 participants de tot el panorama nacional. La trobada serà una ocasió única per a posar en relleu la situació actual de les dones i donar així un pas més en matèria d’igualtat.