Lluvia y frio en Valencia para los próximos dias

Molt cura amb el vent aquest cap de setmana. Les ratxes de vent podrien aconseguir partir del dissabte ratxes de 100 quilòmetres per hora a l’interior i litoral nord de la província de Castelló.

Així ho adverteix l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que també apunta al fet que en litoral sud d’Alacant i tot el litoral castellonenc s’espera vent de l’oest i nord-oest força 7 amb ones de fins a 3 metres.

Davant les previsions de vent, Aemet ha decretat el nivell groc en les tres províncies; no obstant això destaca que el dissabte passarà a nivell taronja a l’interior nord i sud i litoral nord de Castelló ja que les ratxes podrien arribar a 100 km/h fins a mitjanit.

D’aquesta manera, el cap de setmana arrancarà en la Comunitat Valenciana amb el cel poc nuvolós i temperatures en descens i avançarà a cel buidat sense canvi en mínimes i màximes però es mantindrà ventós els dos dies.

Aquest divendres, el cel estarà nuvolós o molt nuvolós tendint a poc nuvolós, amb precipitacions febles que tendiran a remetre cap a migdia, més probables a les províncies Alacant i l’interior de la de València. Les temperatures aniran en descens.