Continuen les reivindicacions pel Corredor Mediterrani. Desenes d’empresaris valencians s’han donat cita en la primera revisió semestral de l’any amb l’objectiu d’analitzar l’estat d’esta infraestructura ferroviària. Unes obres que, segons el propi president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda, estan “en marxa” però que requereixen d’un major “impuls” per part del Govern.

És precisament eixe impuls el que Boluda ha sol·licitat al nou ministre de Foment, José Luis Ábalos, qui ja ha confirmat el seu compromís total amb el Corredor Mediterrani.

Durant aquests primers sis mesos de 2018 s’ha complit la primera fita: la construcció del tercer carril en el tram València-Castelló perquè els trens d’alta velocitat puguen circular. A més hi ha altres dos fites en fase de proves: l’alta velocitat entre Antequera i Granada i el pròxim comiat del coll de botella de Tarragona.

No obstant açò, a pesar dels avanços, des d’AVE segueixen demandant una infraestructura amb la que es puga viatjar el doble de ràpid i completar així l’Espanya radial amb la circular.

La pròxima revisió semestral tindrà lloc en el mes de novembre. No obstant açò, el moviment #QuieroCorredor realitzarà una parada prèvia a Barcelona amb un gran acte empresarial que espera donar veu a totes estes reivindicacions.

Les obres del Corredor Mediterrani alteraran la línia València-Castelló este estiu