robado

Va ser en 1964 en l’Hospital General de València quan una jove dona de 23 anys va donar a llum a un xiquet al que va donar per mort, una situació que 54 anys després s’ha confirmat com a falsa i és que mare i fill s’han retrobat amb una prova d’ADN concloent.

Tal com arreplega l’Agència EFE, l’advocat i president de l’associació SOS Bebès Robats, Enrique Vila, ha sigut el responsable d’este cas que ha acabat amb el retrobament de l’home “robat” i tota la seua família biològica. Esta família ja tenia una xiqueta de quatre anys quan va nàixer el bebè robat i posteriorment va tenir tres fills més creient fins al moment que el segon havia mort durant el part.

Segons declaracions de l’advocat a EFE, actualment s’estan estudiant les accions legals a emprendre contra els responsables de “esta separació de més de cinc dècades”, concretament una monja i un metge.

El nounat va ser donat en adopció i va ser ell mateix qui va trobar a la seua mare biològica realitzant una recerca dels documents del centre sanitari en el que va nàixer.