Un hombre se hace pasar por médico e intentar robar un bebé del Clínico

La Policia Nacional ha obert una investigació pel suposat intent de robatori d’un bebè per part d’un home. El succés va ocórrer aquest dimecres a l’Hospital Clínic de València. Va ser a les 18.15 hores quan aquesta persona va accedir a l’interior de la sala de pediatria del centre.

Segons Europa Press, l’home no es va identificar davant la pacient. Aquesta va creure que es tractava d’un metge perquè va assegurar que tenia “bon aspecte i anava ben vestit”. El suposat doctor va realitzar diverses preguntes a la dona ingressada al costat del seu nounat.

La pacient va respondre sense sospitar que no era membre del personal sanitari. No obstant això, la seua alarma va saltar quan aquest va tornar una estona després dient que havia de portar-se al bebè per a sotmetre-li a unes proves.

La pacient va dubtar i va respondre dient que primer havia d’avisar a la infermera. Davant aquesta afirmació aquest va abandonar l’habitació i no va tornar. La dona va alertar als serveis de Seguretat del Clínic de l’estranya presència d’un home a l’Hospital. Tant aquests com la Policia van poder comprovar les càmeres de vigilància i aconseguir les imatges del sospitós.

Actualment la Policia Nacional investiga la identitat de l’home i el suposat intent de sostracció del bebè.