València vol posicionar-se com a destinació europea cosmopolita i sostenible. Un treball del qual s’ocupa la Fundació Turisme València i el bon rumb del qual avalen les dades turístiques dels primers quatre mesos de l’any, que mantenen la tendència a l’alça dels tres últims anys. I és que València s’ha convertit cada any en una destinació més internacional.

Un objectiu complit per a Turisme València, organisme des del qual destaquen la millora de les xifres de pernoctacions i de viatgers, destacant el creixement de mercats transoceànics com el Brasil, Corea o el Japó. 

L’increment de places per part de les companyies aèries fa preveure una bona temporada d’estiu, impulsat pel visitant internacional. De fet, per a la temporada d’estiu hi ha programes 6,5 milions de places.

No obstant això, un altre dels objectius complits de Turisme València ha sigut la desestacionalització, que ha crescut en els mesos amb menys turisme.

Uns bons resultats als quals acompanya l’evolució positiva dels indicadors de rendibilitat turística amb un creixement del 8% en el primer quadrimestre de l’any. I és que València projecta una imatge més singular i més autèntica. Gastronomia, cultura, esport i naturalesa atrauen turistes de tot arreu del món.