puente
El buen tiempo llenó las playas de la ciudad el primer fin de semana de octubre. EFE/Kai Försterling

Anunciaven un 9 d’octubre plujós en tota la Comunitat Valenciana però tot indica a que no succeirà el mateix amb el pròxim pont d’este divendres 12 d’octubre. Els meteoròlegs han anunciat un Dia de la Hispanitat sense precipitacions i amb temperatures més altes que les registrades aquests dies arrere podent-se aconseguir els 28 graus de màxima.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), en el cas de la província de València hui continuaran els intervals nuvolosos amb ruixats dispersos ocasionalment amb tempesta mentres les temperatures aniran en ascens, sobretot les màximes de la meitat nord.

El dijous seguiran els núvols amb probables precipitacions febles i disperses a l’interior durant les hores centrals del dia. En la resta, no es descarten ruixats aïllats i les temperatures patiran pocs canvis.

Serà ja el divendres quan s’espera que totes eixes precipitacions queden arrere per a gaudir de tres dies de pont d’altes temperatures fins que els termòmetres tornen a iniciar un lleuger descens dilluns que ve 15 d’octubre.

Los expertos pronostican un 9 d’Octubre cubierto de nubes