València selecciona la millor tapa de la ciutat

Alejandro Platero s'alça com a guanyador del concurs i representant de València en la celebració del Dia Mundial de la Tapa que tindrà lloc a Milà.

La Ruta de la Tapa MadeinCV continua vent en popa i estrena premi en la seua primera edició. Set cuiners s’han enfrontat per a demostrar el seu talent a l’hora d’elaborar unes proposades gourmet amb productes autòctons. L’objectiu no ha sigut un altre que el de promoure la cultura de la tapa valenciana per a conjuminar així gastronomia i turisme.

Un escabetx de peix, carabassa i taronja elaborat pel xef Alejandro Platero del Restaurant Saor ha sigut reconegut com la millor tapa valenciana. Gràcies al guardó, esta elaboració viatjarà fins a Milà el pròxim 21 de juny en una acció promocional per a donar a conèixer la qualitat de la cuina valenciana.

Este esdeveniment s’emmarca dins de la Ruta de la Tapa MadeinCV, una acció impulsada pels hostalers valencians en col·laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme en la que participen una vintena de locals de la ciutat. Fins al 27 de maig tots els amants de la gastronomia podran degustar les millors tapes de València i participar en un esdeveniment que sembla que tornarà a repetir-se.

http://7televalencia.com/tapas-valencia-ruta-gastronomica/