apartamentos

2017 va a ser un any històric en nombre de visites de turistes europeus a Espanya, amb xifres que batran tots els records, i d’ells, una gran majoria s’ha decantat per València segons ha pogut comprovar el potent cercador de vols i hotels jetcost.

La capital del Turia és comerç i cultura, cinema, teatre, museus, música, negocis. És centre de disseny internacional i d’avantguarda, i una de les ciutats més actives en fires i congressos d’Europa, tot açò ha fet que fóra un de les destinacions favorites dels europeus per a passar les seues escapades i vacances durant l’any passat ocupant la quarta posició per als italians, la cinquena per als holandesos i portuguesos, la setena per als francesos i es troba entre les deu més cercades per part dels alemanys i russos.

D’altra banda, també es troba entre les vint més buscades pels espanyols durant el 2017, ocupa la posició número 11 quant a búsquedes mundials i és la cinquena ciutat espanyola més buscada.

Un portaveu de Jetcost ha dit: “L’interès dels europeus per València augmenta any a any. Poques ciutats com ella són capaces de fer conviure tan harmònicament les restes del seu passat més remot, datat l’any 138 a. de C., amb les edificacions més innovadores i avantguardistes que s’alcen en el nou mil·lenni. A més el seu sol, les seues platges, la seua cultura, la seua riquíssima gastronomia, els seus bons hotels i infraestructures la converteixen en un de les grans destinacions turístiques mundials que han seguit seduint a un gran nombre de turistes europeus durant l’any 2017. Tampoc és d’estranyar, que, també els espanyols decidisquen viatjar a aquesta ciutat, que, a més, és la que compta amb les platges més properes a Madrid i altres ciutats del centre d’Espanya».