san silvestre

València celebra el pròxim 30 de desembre la XXXIV Sant Silvestre, una prova emblemàtica amb la qual finalitza l’any esportiu en la nostra ciutat. El recorregut consta de 5.300 metres, una distància moderada que fa que la prova siga accessible a participants de totes les edats. L’eixida de la carrera tindrà lloc a les 20 hores en el carrer de Xàtiva, a l’altura de l’encreuament amb el carrer de Bailén, i finalitzarà en la plaça de l’Ajuntament.

A partir del 14 de desembre els interessats a participar en esta carrera, organitzada per l’Ajuntament a través de la Fundació Esportiva Municipal, poden inscriure’s en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés d’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro. La regidora d’Esports, Maite Girau, ha assenyalat que “es tracta d’una de les proves més emblemàtiques, participatives i també més solidàries. Convidem a tothom a què se sume a esta gran festa esportiva i saludable per a finalitzar 2017 fent esport”.

L’última prova de l’any ha sigut presentada en la sala de premsa del Complex Esportiu i Cultural la Petxina, en una trobada en la qual s’han mostrat els cartells i dorsals dissenyats per a esta ocasió. Al costat de la regidora d’Esports, Maite Girau, també ha estat el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, el representant de Relacions Institucionals de La Caixa, Fernando Corell, i la presidenta d’ASPES València, Rosa Vercher.

La Sant Silvestre no és una cita esportiva més, ja que uneix diversió amb la pràctica d’activitat física. Cada any són nombrosos les disfresses que es veuen entre els participants. Per este motiu, es converteix en l’ocasió perfecta per a practicar esport en família o al costat d’un grup d’amics.

Enguany l’entitat solidària de l’esdeveniment és l’Associació de Pares i Amics del Sord de València (ASPES). L’organització rebrà els diners obtinguts amb les inscripcions solidàries de la Sant Silvestre 2017, una aportació que contribuirà a la labor solidària que exerceixen en l’ajuda i defensa dels drets i interessos de les persones amb diversitat auditiva i de les seues famílies.