Valencia Club Cocina acollirà del 26 al 28 de juny un curs d’alta cuina impartit pel cuiner cordovés Kisko García que està dirigit a professionals i amants de la cuina que tinguen coneixements avançats.

El curs, que té un cost de 390 euros, només té 40 places ja que pretén desenvolupar-se d’una manera propera on tots els participants s’acosten a la cuina que Kisko García desenvolupa en el restaurant Choco que actualment posseeix un estel Michelin i dos sols Repsol.

El cuiner cordovés desvetlarà al llarg de tres jornades tots els seus secrets d’alta cuina sense censures, perquè pretén posar al servei dels seus companys i d’aquells que valoren l’alta cuina, totes les eines necessàries per a poder replicar les seues creacions.

Per la seua banda, el director de Valencia Club Cocina(VCC), Pablo Lozano, ha destacat la importància de realitzar cursos d’esta envergadura a València. De fet, ha indicat que des de VCC treballen perquè les persones que gaudixen de la gastronomia puguen desenvolupar la seua passió en un centre amb tots els recursos.

L’assessor gastronòmic Ramón Pastor, impulsor d’este curs amb Kisko García indicat que este curs és molt emotiu perquè aprofundeix en la cuina gastroemocional.