Valencia despliega la alfombra roja para recibir a los mejores chefs de España en la Gala de la Guía Michelin
Quique Dacosta junto a otros cocineros galardonados durante la presentación de la Guía Michelin España 2019. / JOSÉ SENA GOULÃO (EFE)

Compte arrere per a conèixer a les noves Estreles Michelin. La ciutat de València reuneix hui els millors xefs del panorama nacional en la celebració de la Gal·la de la Guia Michelin España & Portugal 2022.

La cerimònia arrancarà a les 20.00 hores en el Palau de Les Arts. Al voltant de 600 convidats desfilaran per la catifa roja més important de la gastronomia per a assistir al lliurament dels reconeixements culinaris.

L’actriu alacantina Ana Milán serà la responsable de conduir la gal·la que seguirà unes estrictes mesures de seguretat. Davant el augment del nombre de contagis de coronavirus, l’organització ha endurit les restriccions. Tots els assistents hauran de mostrar el seu passaport Covid per a accedir. A més, s’oferirà la possibilitat de sotmetre’s a test ràpids d’antígens qui ho requerisca.

Després de la gala, la festa de les Estreles Michelin seguirà a la Ciutat de Les Arts. Els convidats es traslladaran al Museu de les Ciències on tindrà lloc una sopa gurmet. No obstant això, el format d’aquesta canviarà respecte a edicions anteriors. A causa de la pandèmia, els assistents disposaran de cadires altes encara que “no assignades” per a consumir el menú.

Aquest menú estarà confeccionat per nou xefs valencians, ja guardonats amb aquest reconeixement, sota el lideratge de Quique DacostaRicard Camarena (dues estreles); Luis Valls (dues estreles); Alberto Ferruz (dues estreles); Kiko Moya (dues estreles); Begoña Rodrigo (una estrela); Susi Díaz (una estrela); Raúl Resino (una estrela); i Miguel Barrera (una estrela) seran els responsables de donar el toc de sabor a la gala.

SEGUEIX LA GALA MICHELIN 2022 EN DIRECTE