Valencia basket

Aquest pròxim dijous es disputarà el partit de l’Euroleague entre el València Basket contra Armani AX Exchange Milà. Des de l’equip valencià s’ha constatat que no s’han venut entrades a afeccionats italians que hagen de desplaçar-se a València. Per tant, segueixen les recomanacions del Ministeri de Sanitat.

Des del València Basket volen donar tranquil·litat als afeccionats locals que tenen previst assistir al partit. Aquest dimarts a la vesprada, el ministre de Sanitat ha recomanat que “aquells esdeveniments professionals en els quals s’espera una alta presència d’afeccionats que provinguen de les zones de risc, la recomanació és que se celebre a porta tancada”.

El Pavelló de la Font de Sant Lluís compta amb un aforament de 8.000 espectadors, dels quals 7.750 són abonats anuals del club. La resta de localitats, en concret 74 han sigut venudes a públic local. Per tant, el partit del València Basket no comptarà amb afeccionats desplaçats des de les zones afectades d’Itàlia; i la trobada pot celebrar-se amb normalitat, ateses les citades recomanacions.

El missatge de Ximo Puig respecte a les Falles ha sigut clar: «No hi ha previsió de suspendre res». Així ho destacava el president de la Generalitat durant la reunió per a coordinar les actuacions sobre el COVID-19. En aquest cas, tant les festes com la Fira de Falles que se celebrarà en la Plaça de Bous pròximament continuaran el seu desenvolupament amb absoluta normalitat.

El coronavirus ha sembrat el temor entre la ciutadania i les autoritats sanitàries. La seua propagació és ràpida i ja ha aconseguit una trentena de països, entre ells Espanya. No obstant això, de moment la taxa de contagi en la Comunitat és ínfima pel que s’espera normalitat cara a les festes del mes de març.