Consulta el cartel de toros de la Feria de Fallas 2020

Tornen els festejos populars a Falles i torna el trapío, l’emoció i el risc. Un any més, Simón Casas ha aconseguit conjugar en la fira valenciana de Falles a totes les figures del toreig. Tot això sense oblidar a aquells joves destres que van segellar algunes de les vesprades més importants de la passada campanya.

La fira comptarà amb el doblet d’Enrique Ponce per a celebrar en la seua plaça el 30 aniversari d’alternativa. La reaparició de Roca Rey a Europa o la volta de Morante de la Pobla després de quatre temporades d’absència són algunes de les cites més esperades.

A més, tornen triomfadors de la passada temporada com Paco Ureña i Sebastián Castella. Tampoc faltaran màximes figures com José María Manzanares, Cayetano o Miguel Ángel Perera.

FIRA FALLES | DIUMENGE 8 – DIJOUS 12 – DIVENDRES 13

DISSABTE 14 – DIUMENGE 15 – DILLUNS 16

DIMARTS 17 – DIMECRES 18 – DIJOUS 19

FIRA FALLES | DISSABTE 9 MAIG

7televalencia-feria-fallas

També s’ha anunciat el cartell per a la novillada del 9 de maig en honor a la Verge dels Desemparats. Manuel Diosleguarde, José Fernando Molina i un tercer lloc que es designarà per al novillero triomfador de la Fira de Falles bregaran vedells amb el ferro de Zacarías Moreno.

Una fira impactant, nova i amb la garantia de Toropasión, tot un referent en els festejos taurins populars a nivell nacional. No li ho perden perquè l’emoció es viu en Falles.