El jardín de Viveros bajo una capa de escharcha
El jardín de Viveros bajo una capa de escharcha. Fuente: AEMET.

La ciutat de València ha viscut una de les nits més fredes de l’any amb una temperatura mínima de 2,6 graus centígrads. A causa de la baixada del mercuri, el jardí de Vivers ha començat el dia sota un mantell de gebre tal com ha publicat l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a través de les xarxes socials.

Segons Aemet, el gebre ha aparegut en algunes zones del parc com a conseqüència d’un descens dels termòmetres perquè mentres a una altura de 1,5 metres la temperatura era de 2,6°, arran de terra aquesta ha descendit fins als 0°.

A més, en punts pròxims a la ciutat, com és el cas de l’Aeroport de Manises, les mínimes han aconseguit valors negatius de -1,2 graus. No obstant això, les xifres més baixes s’han donat a Ademús (-8), Vilafranca (-5,1) i Utiel (-4,7). A aquests els han seguit Xalans (-3,4), Atzeneta del Maestrat (-3,2), Sogorb (-1,9), Bétera (-1,4), Montanejos (-1,1), Llíria (-0,9), Xelva (-0,8 ) i Sagunt (-0,1).

No obstant això, sembla que a partir del dimecres les temperatures aniran de nou en ascens i fins i tot la ciutat de València podria aconseguir valors pròxims als 20°.