Una tropa de Mister Potatos pren els carrers de València

Heroes Comic Con organitza una yincana en la que els participants han de descobrir una sèrie d'objectes amagats per botigues de València per a guanyar suculents premis

Potatos

Ja queda menys de dues setmanes per a una nova edició d’Heroes Comic Con València, que se celebrarà en Fira València els dies 22, 23 i 24 de febrer. Però abans, des de l’organització conviden a tots els valencians al fet que participen en diferents activitats que tenen programades aquests dies.

YINCANA EN ELS COMERÇOS DEL CENTRE HISTÒRIC

Hui dilluns 11 –i fins al 21 de febrer a les 13h– posen en marxa, al costat de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València, una divertida yincana en la que els participants hauran de descobrir una sèrie d’objectes que han sigut amagats en els aparadors dels comerços.

Participar és fàcil, només cal seguir les pistes que apareixeran en la web de l’esdeveniment, a través d’este enllaç: www.heroescomicconvalencia.com/yincana

Els objectes amagats en els aparadors de 44 comerços del centre històric són el martell de Thor, el casc de Black Panther, el Guantelete dels Venjadors, els punys d’Hulk i una tropa de Mister Potatos en la seua versió Iro n Man, Spider-Man, Han Només, Kylo Ren i Chewbacca, tots ells de la marca Hasbro.

Una vegada descoberts els objectes, els participants hauran de pujar almenys tres fotos diferents de tres objectes diferents en algun dels seus perfils (Facebook, Twitter o Instagram) utilitzant dos etiquetes: #YincanaHCCValencia i #ComerciosCentroValencia

De tots els participants se sortejarà un lot de tres premis: un pack de regals d’Hasbro, dos entrades-abone per a Heroes Comic Amb València i un val de 150€ per a gastar en els establiments participants en la yincana. El 21 de febrer a partir de les 14h l’organització publicarà en la web als tres guanyadors.

80 ANYS DE MARVEL

Heroes Comic Con i l’acabada de crear Aula de Còmic de la Universitat de València presenten la xarrada ’80 años de Marvel: del superhéroe pulp al superhéroe transmedia’, que tindrà lloc el dijous 21 de febrer (19h), en el Paranimf del Centre Cultural La Nau.

La taula estarà composta pels dibuixants de Marvel Carlos Pacheco, Pasqual Ferry i el valencià Rafa Fonteriz –convidats en aquesta edició d’Heroes Comic Amb València– i serà moderada per l’especialista i director de l’Aula de Còmic, Álvaro Pons.

Junts analitzaran l’evolució d’una editorial que va nàixer en la dècada dels 50 amb vocació de crear còmics d’entreteniment barat i que ha acabat formant un gegant de la indústria de l’oci a nivell mundial.

Per a això, comptaran amb uns testimoniatges d’excepció, els de tres professionals que coneixen des de dins els secrets de Marvel, que ha passat de publicar còmics barats a ser un referent en la poderosa indústria audiovisual nord-americana. Repassaran, entre altres aspectes, les claus que han possibilitat aquesta evolució, l’evolució de la figura dels superherois, el paper que han jugat en aquest procés figures clau com Stan Lee i la capacitat que l’editorial va mostrar des dels seus inicis d’adaptar-se als valors socials dominants com a estratègia de supervivència.

Un actor de ‘Stranger Things’ visitará Valencia

Valencia se presenta como sede para acoger la próxima gala de los Goya