tren paiporta

Les activitats per a promoure el comerç local continuen a Paiporta, i aquest dimecres ha començat a circular pels carrers de la localitat el Tren del Nadal. Els tiquets per a poder pujar al tren es reparteixen quan es realitzen compres als més de 50 comerços adherits a la campanya, que es poden consultar en la web municipal. També s’obtenen bitllets amb el préstec de dos o més llibres a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz.

El tren circula en horari de matí i vesprada, d’11.00 a 13.30 hores, i de 17.30 a 20.00 hores, fins al pròxim dissabte, 29 de desembre. L’eixida té lloc, aquest dimecres i el dia 29, a la plaça Major, mentre que dijous 27 eixirà des de la plaça Xúquer, i divendres es podrà agafar des de la plaça 3 d’Abril.

El Tren del Nadal és una iniciativa de la Regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta per a incentivar el consum en el comerç local en aquestes dades tan assenyalades. Forma part de la campanya global de la regidoria, que també ha inclòs una Gran Festa al Mercat, teatre de carrer i l’actuació d’una coral. A més, es produirà la visita dels emissaris reials el dia 4 de gener, de vesprada, també a la plaça Major.

L’alternativa valenciana que planta cara a les 12 raïms de Nit de Cap d’Any