El tranvía de Valencia atropella a un joven de 27 años
Imagen de archivo de un convoy del tranvía de Metrovalencia. / CONCHA TEJERINA (EFE)

Un tramvia de Metrovalencia ha atropellat aquest matí a un jove de 27 anys en l’estació de Vicent Zaragozà. Segons han comunicat des del Centre d’Informació i Comunicació d’Urgències (CICU), l’atropellament s’ha produït sobre les 11.30 hores.

Al lloc del sinistre s’ha mobilitzat un Servei d’Assistència Tècnica d’Urgències (SAMU). A la seua arribada, l’equip mèdic ha realitzat diverses maniobres d’estabilització en el jove. Aquest presentava un politraumatisme i ha sigut sigut traslladat a l’hospital Clínic de València, molt pròxim al lloc dels fets.

De moment es desconeixen les causes de l’atropellament. Des de les Províncies han assenyalat que podria tractar-se d’un error del vianant. Pel que sembla, la víctima hauria envaït sense voler la zona per la qual transitava el tramvia.

El comboi hauria colpejat al jove atropellant-lo amb una bretxa al cap. No obstant això, la Policia Local de València ha obert una investigació per a aclarir el succeït.

Respecte a la circulació dels tramvies, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) s’ha vist obligada a interrompre el servei d’una part de la xarxa. En concret, s’ha bloquejat el pas de tramvies entre Pont d’Assot i Mas del Rosari (Línia 4). També s’ha tancat tota la Línia 6. No obstant això, el tall ha durat al voltant de 30 minuts i abans de les 12.00 hores el servei estava restablit.